Skip to content

ROBOTIČKI KAMPOVI

Robotički kampovi su specifičan oblik edukacijskih aktivnosti gdje je za sudionike odgovoran tim voditelja kampa. Iznimno je bitno da u tom slučaju rade s kvalitetnim pedagozima koji su dorasli visini zadatka. S obzirom da su nam na raspolaganju vrhunski voditelji i planirani rezultati neće biti ništa manji. Osim konkretnih znanja pobrinuti ćemo se da polaznici usvoje radnu etiku te više surađuju međusobno u smislu timskog rada i spremnosti na pomoć i suradnju. 

petica 2023
petica-3

Robotički kamp Petica

Seoski turizam Kezele, Graberje Ivanićko (kraj Ivanić-Grada)
13.-19. 7. 2024.

Kamp je namijenjen polaznicama i polaznicima u dobi 13 – 19 godina (polaznica/polaznik je trenutno u 7. razredu ili stariji). Kamp uključuje smještaj, 6 punih pansiona s međuobrocima, organizaciju i provedbu robotičkih radionica te rekreativne aktivnosti.

Kotizacija za kamp iznosi 365 €.

Rad je organiziran u malim grupama ovisno o predznanju polaznika. Radionice uključuju sastavljanje, ožičenje i programiranje robota, a koristimo, između ostalog, LEGO Spike Prime, REV, Arduino i VIDI X mikrokontrolere i robote.

Prijave su otvorene do 8. 6. 2024. ili do popunjenja kapaciteta.
Provjera motivacije i konačni rezultati do: 16. 6. 2024.
Na kamp su dobrodošle i polaznice i polaznici!

Link za prijavnicu:
https://tinyurl.com/petica2024

Vrboska

Robotički kamp Vrboska

LABRANDA Senses Resort Vrboska, otok Hvar
kolovoz 2024

Ovo će biti osmo po redu izdanje ljetnog kampa robotike Vrboska, a planiramo ga kontinuirano održavati u planu rada i dalje sve dok postoji dobra suradnja sa osnovnim školama na otoku Hvaru i razumijevanje hotela za manju cijenu smještaja od uobičajene i pružanje besplatne usluge korištenja prostora za rad koji je zaključan i samo naš u tom periodu. Blizina plaže i osamljenost hotela na poluotoku čine ovaj prostor idealnim za rad.

Za kamp predviđamo 30 redovitih polaznika.
Prijave još nisu otvorene

stemoslavina-2021

Robotički kamp STEMoslavina

Kutina, Učenički dom, Crkvena ulica 26, 24.6. – 28.6. 2024.

Sadržaj: Cospace – virtualna robotika, Arduino, Micro:bit robotsko vozilo Maqueen, Lego Spike Prime
* Učenici trebaju ponijeti svoj laptop

Prijave: https://forms.gle/SxLDJuQAvAqHFB8SA

Informacije i upiti na mail: vlendvaj@gmail.com

STEMoslavina  se održava svake godine na području Moslavine. Vrhunski voditelji i zanimljivi sadržaji dodatna su preporuka za sudjelovanje.objedinjavanje robotičkih znanja i vještina na svim poljima kroz razne edukacijske sadržaje iz robotike i automatike. Ovaj robotički kamp je koncipiran tako da djeca  sudjeluju u kombiniranim aktivnostima koje čine predavanja i praktični rad uz mentorstvo voditelja te objedine naučeno kroz razne mini-projekte koji su tema kampa.

Planirani kapacitet ovog kampa je 20 polaznika.