Skip to content

ROBOTIČKI KAMPOVI

Robotički kampovi su specifičan oblik edukacijskih aktivnosti gdje je za sudionike odgovoran tim voditelja kampa. Iznimno je bitno da u tom slučaju rade s kvalitetnim pedagozima koji su dorasli visini zadatka. S obzirom da su nam na raspolaganju vrhunski voditelji i planirani rezultati neće biti ništa manji. Osim konkretnih znanja pobrinuti ćemo se da polaznici usvoje radnu etiku te više surađuju međusobno u smislu timskog rada i spremnosti na pomoć i suradnju. 

ROBOLAB 2021
petica-3

Robotički kamp Petica

Seoski turizam Kezele, Graberje Ivanićko (kraj Ivanić-Grada)
srpanj 2022

Međunarodni ljetni robotički kamp Petica+ održat će se od 9.-15.07. na Seoskom turizmu Kezele u Šumečanima pokraj Ivanić-Grada.

 
Kamp je namijenjen polaznicima u dobi 14 – 19 godina. Kamp uključuje smještaj, 6 punih pansiona, organizaciju i provedbu robotičkih radionica te rekreativne aktivnosti. 
Kotizacija za kamp iznosi 1.950,00 kn.
Prijaviti se možete ovdje:
Nakon što ispunite prijavnicu obavijestit ćemo vas o terminu prijemnog ispita koji je uvjet za sudjelovanje u kampu. Po primitku rezultata dobit ćete daljnje organizacijske informacije vezane u boravak na kampu.
 
Prijave su otvorene do: 30.05.2022.
 
Provjera predznanja i motivacije: 1. – 10.06.2022.

Rezultati: do 17.06.2022.

Vrboska

Robotički kamp Vrboska

LABRANDA Senses Resort Vrboska, otok Hvar
kolovoz 2022

Ovo će biti osmo po redu izdanje ljetnog kampa robotike Vrboska, a planiramo ga kontinuirano održavati u planu rada i dalje sve dok postoji dobra suradnja sa osnovnim školama na otoku Hvaru i razumijevanje hotela za manju cijenu smještaja od uobičajene i pružanje besplatne usluge korištenja prostora za rad koji je zaključan i samo naš u tom periodu. Blizina plaže i osamljenost hotela na poluotoku čine ovaj prostor idealnim za rad.

Za kamp predviđamo 30 redovitih polaznika.
Prijave još nisu otvorene

stemoslavina-2021

Robotički kamp STEMoslavina

Kutina
kolovoz 2022

STEMoslavina  se održava svake godine na području Moslavine. Vrhunski voditelji i zanimljivi sadržaji dodatna su preporuka za sudjelovanje.objedinjavanje robotičkih znanja i vještina na svim poljima kroz razne edukacijske sadržaje iz robotike i automatike. Ovaj robotički kamp je koncipiran tako da djeca  sudjeluju u kombiniranim aktivnostima koje čine predavanja i praktični rad uz mentorstvo voditelja te objedine naučeno kroz razne mini-projekte koji su tema kampa.

Planirani kapacitet ovog kampa je 20 polaznika.
Prijave još nisu otvorene