HRVATSKI ROBOTIČKI SAVEZ

 

5. LJETNI KAMP ROBOTIKE

Hrvatski robotički savez i Hrvatsko društvo za robotiku u suradnji s OŠ Jelsa organiziraju 5. LJETNI KAMP ROBOTIKE za sve zainteresirane osnovnoškolce i srednjoškolce u hotelu Senses Resort u Vrboskoj na otoku Hvaru. Ljetni kamp robotike će se održati od 22. do 28. kolovoza 2019.

Vrboska 2019

Biti će organizirane radionice za početnike i napredne, a polaznici će raditi s fischertechnik elementima i u programu RoboPro. Napredni će raditi na pripremi za kategoriju Soccer. Kamp je i priprema za međunarodno natjecanje RoboFinist.

Radionica će omogućiti samostalan praktičan rad polaznika i u potpunosti će biti prilagođena predznanju, potrebama i željama polaznika. Radionica će se provoditi u prijepodnevnom i poslijepodnevnom terminu. Voditelji kampa će u slobodno vrijeme organizirati kupanje, razne društvene i kreativne igre. Na kraju radionice provesti će se evaluacija kroz prezentaciju rada. 

Radionica će omogućiti polaznicima proširivanje i usvajanje novih znanja, vještina i sposobnosti kroz samostalno učenje, preuzimanje odgovornosti, spremnost na međusobnu suradnju te mogućnost stvaranja prijateljstava i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Polaznici radionice moraju imati svoje prijenosno računalo. Onim polaznicima koji na svom prijenosnom računalu nemaju instaliran potreban program za rad, isti ćemo instalirati.

Polaznici i njihovi mentori bit će smješteni u hotelu Senses Resort u  trokrevetnim sobama.

Polaznici mlađi od jedanaest godina moraju biti u pratnji jednog roditelja.

Troškovi polaznika:

  • smještaj u hotelu je 3000 kn za šest dana na bazi all inclusiva - uključen doručak, ručak, večera, popodnevni "snack" i sva pića (uplaćuje roditelj polaznika na račun hotela Senses Resort),
  • donacija za radionicu 50 kn po danu, ukupno 300 kn uplaćuje se unaprijed na račun Hrvatskog društva za robotiku, Julija Knifera 4 Zagreb i potvrda je sudjelovanja polaznika na kampu.

Zagrebačka banka, IBAN: HR7723600001101559308

  • za polaznike koji neće biti smješteni u hotelu, a dolazit će na dnevne radionice u popodnevnom terminu donacija za radionicu je 100 kuna.

Za polaznike koji ne dolaze u pratnji roditelja bit će iz Splita organizirana pratnja do Jelse i prijevoz do hotela Senses Resort.

Temeljem navedenog, molimo da nam do 1. lipnja 2019. pošaljete popunjenu PRIJAVNICU na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi u hotelu mogli rezervirati smještaj.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na gore navedenu adresu e-pošte

ili na mobitel: 098 9047 707.

 

 

VRBOSKA 2017 - Predbilježbe

Vrboska

Facebook page

HROBOS

Hrvatski robotički savez (HROBOS)
Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, Croatia
IBAN: HR6723600001102334324
OIB: 35414990068
Tel: 01 4847 556
Mob: 098 95 73 225
Email:hroboszg@gmail.com

Predsjednik:
dr.sc. Ana Sović Kržić

Tajnik:
Željko Krnjajić
Web:
Željko Krnjajić

HZTK-logo

Stranice HRS koriste kolaćiće za upravljanje autentifikacijom,navigacijom, i ostalim funkcijama. Korištenjem ovih stranica, prihvaćate kolačiće koje stranica pohranjuje na vaše računalo.

Vidi policu privatnosti stranice

Dokumenti EU direktive o e-Privatnosti

Odbili ste kolačiće. Odluku možete promijeniti.

Dopustili ste da kolačići budu pohranjeni na vaše računalo. Ovu odluku možete promijeniti.