HRVATSKI ROBOTIČKI SAVEZ

Hrvatski robotički savez u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture organizira proljetni robotički kamp „Robolab“ u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Tema kampa je projekt izrade modela pametne kuće baziran na Raspberry Pi Zero W računalu od početne do završne faze.

Područja rada su konstrukcija i modeliranje, 3D ispis dijelova, planiranje i sastavljanje elemenata pametne kuće i spajanje ožičenja i elektroničkih komponenti te programiranje. Glavni cilj ovog programa je da djeca sudjeluju u kombiniranim aktivnostima koje čine predavanja i praktični rad uz mentorstvo voditelja te objedine naučeno u teoriji i praksi kroz samostalnu izradu pametne kuće Elementi koji će se koristiti su Raspberry Pi miniračunalo s pripadajućim senzorima i modulima.

Kamp će se održati u razdoblju 22-27.04.2019.
Predviđeni kapacitet kampa je 20 polaznika, a preporučena dob je 11-14 godina.
Smještaj polaznika je u Hotelu Kraljevica.
Ukoliko su polaznici iz okolice Kraljevice - označavaju smještaj u vlastitom aranžmanu i ne plaćaju ništa.
Cijena kampa je okvirno 1.250,00 kn i odnosi se na troškove smještaja na bazi punog pansiona i boravišne pristojbe. Edukacijski i ostali sadržaji za polaznika kampa su besplatni. Smještajem u vlastitom aranžmanu preuzimate brigu i troškove prehrane djeteta.

Za dodatne upite se možete obratiti u tajništvo Hrvatskog robotičkog saveza na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098 9573 225. 

 

 

Facebook page

HROBOS

Hrvatski robotički savez (HROBOS)
Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, Croatia
IBAN: HR6723600001102334324
OIB: 35414990068
Tel: 01 4847 556
Mob: 098 95 73 225
Email:hroboszg@gmail.com

Predsjednik:
dr.sc. Ana Sović Kržić

Tajnik:
Željko Krnjajić
Web:
Željko Krnjajić

HZTK-logo

Stranice HRS koriste kolaćiće za upravljanje autentifikacijom,navigacijom, i ostalim funkcijama. Korištenjem ovih stranica, prihvaćate kolačiće koje stranica pohranjuje na vaše računalo.

Vidi policu privatnosti stranice

Dokumenti EU direktive o e-Privatnosti

Odbili ste kolačiće. Odluku možete promijeniti.

Dopustili ste da kolačići budu pohranjeni na vaše računalo. Ovu odluku možete promijeniti.