HRVATSKI ROBOTIČKI SAVEZ

English

Obavještavamo Vas da Hrvatski robotički savez i Hrvatsko društvo za robotiku u suradnji s OŠ Jelsa organiziraju 2. LJETNI KAMP ROBOTIKE za sve zainteresirane osnovnoškolce od četvrtog do osmog razreda i srednjoškolce iz svih krajeva Republike Hrvatske u hotelu Adriatic u Vrboskoj na otoku Hvaru.

Vrboska 2016

Radionica obuhvaća slijedeće:

  • Osnove robotike za početnike
  • Pripreme za Rescue Line Primary
  • Pripreme za Rescue Line Secondary
  • Pripreme za Robodance (On Stage)
  • Pripreme za Co Space
  • Pripreme Soccer
  • Robofilmaši 

 

Radionica će omogućiti samostalan praktičan rad polaznika uz voditeljstvo mentora za svaku kategoriju. Radionica će u potpunosti biti prilagođena predznanju, potrebama i željama polaznika. Radionica će se provoditi u prijepodnevnom i poslijepodnevnom terminu. Voditelji kampa će u slobodno vrijeme organizirati kupanje, razne društvene i kreativne igre. Na kraju radionice provesti će se evaluacija kroz prezentaciju rada na otvorenom u Vrboskoj i Jelsi. 

Radionica će omogućiti polaznicima proširivanje i usvajanje novih znanja, vještina i sposobnosti kroz samostalno učenje, preuzimanje odgovornosti, spremnost na međusobnu suradnju te mogućnost stvaranja prijateljstava i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Polaznici radionice moraju imati svoje prijenosno računalo. Onim polaznicima koji na svom prijenosnom računalu nemaju instaliran potreban program za rad, isti ćemo instalirati.

Polaznici i njihovi mentori bit će smješteni u hotelu Adriatic u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, a o njima će cijelo vrijeme brinuti mentori.

Troškove prijevoza polaznika, prehrane i smještaja tijekom radionice od večere 20. kolovoza do doručka 27. kolovoza 2016. u cijelosti će financirati roditelji polaznika. Troškove radionice financirati će Hrvatski robotički savez.

 

Troškovi polaznika:

  • smještaj u hotelu na bazi punog pansiona je 250,00 kn po osobi dnevno, za sedam dana 1750,00 kn (uplaćuje roditelj polaznika na račun hotela Adriatic),
  • cijena prijevoza polaznika (ovisi o mjestu iz kojeg polaznik putuje).

 

Temeljem navedenog, molimo da nam do 20. lipnja 2016. (ponedjeljak) pošaljete popunjenu PRIJAVNICU na adresu e- pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi u hotelu mogli rezervirati smještaj.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na gore navedenu adresu e-pošte ili na mobitel: 0989047707.

 

Facebook page

HROBOS

Hrvatski robotički savez (HROBOS)
Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, Croatia
IBAN: HR6723600001102334324
OIB: 35414990068
Tel: 01 4847 556
Mob: 098 95 73 225
Email:hroboszg@gmail.com

Predsjednik:
dr.sc. Ana Sović Kržić

Tajnik:
Željko Krnjajić
Web:
Željko Krnjajić

HZTK-logo

Stranice HRS koriste kolaćiće za upravljanje autentifikacijom,navigacijom, i ostalim funkcijama. Korištenjem ovih stranica, prihvaćate kolačiće koje stranica pohranjuje na vaše računalo.

Vidi policu privatnosti stranice

Dokumenti EU direktive o e-Privatnosti

Odbili ste kolačiće. Odluku možete promijeniti.

Dopustili ste da kolačići budu pohranjeni na vaše računalo. Ovu odluku možete promijeniti.