HRVATSKI ROBOTIČKI SAVEZ

English

Hrvatski robotički savez, Društvo za robotiku Istra i Robotički klub Osijek organiziraju višednevnu Državnu školu robotike,  „Mobilna i stacionarna robotika“.

Škola se organizira za nastavnike srednjih škola iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Virovitičko-podravske i Požeško –slavonske županije koji drže nastavu tehničkih grupa predmeta iz područja elektrotehnike, strojarstva i informatike.

Državna škola robotike održati će se u Strojarskoj tehničkoj školi Osijek, u Osijeku od 25. (srijeda) do 29. (subota) studenoga 2015.

 

Škola robotike Osijek 2015

 

Kroz četiri radna dana polaznici će praktično raditi s mobilnim robotima koje će nadograđivati i programirati. Da bi mogli izvršavati različite zadaće na njih će postavljati LE diode, zvučnike, motore, senzore za dodir, senzore za svjetlost, infracrvene senzore, ultrazvučne senzore i drugo.

Osim rada s mobilnim robotima  polaznici će istražiti što je i kako radi stacionarni,  industrijski robot. Kreirati će,  po svojim zamislima, robotiziranu proizvodnu liniju  s dva industrijska robota i transportnom trakom.

Ovo stručno usavršavanje omogućiti će nastavnicima povećanje znanja i kompetencija u području robotike te moguću  primjenu u redovnoj nastavi ali i u organiziranju i vođenju izvannastavnih i izvanškolskih tehničkih aktivnosti. 

Poziv

Prijavnica

Polaznici

Program

Facebook page

HROBOS

Hrvatski robotički savez (HROBOS)
Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, Croatia
IBAN: HR6723600001102334324
OIB: 35414990068
Tel: 01 4847 556
Mob: 098 95 73 225
Email:hroboszg@gmail.com

Predsjednik:
dr.sc. Ana Sović Kržić

Tajnik:
Željko Krnjajić
Web:
Željko Krnjajić

HZTK-logo

Stranice HRS koriste kolaćiće za upravljanje autentifikacijom,navigacijom, i ostalim funkcijama. Korištenjem ovih stranica, prihvaćate kolačiće koje stranica pohranjuje na vaše računalo.

Vidi policu privatnosti stranice

Dokumenti EU direktive o e-Privatnosti

Odbili ste kolačiće. Odluku možete promijeniti.

Dopustili ste da kolačići budu pohranjeni na vaše računalo. Ovu odluku možete promijeniti.