HRVATSKI ROBOTIČKI SAVEZ

English

Team Stellar Vas poziva da sudjelujete u natjecanju Moonbots 2014: A Google Lunar XPRIZE LEGO® MINDSTORMS® Challenge i osvojite vrijedne nagrade.
Volite robote i Lego kockice? Zamišljate kako bi bilo hodati po Mjesecu? Onda je ovo natjecanje kao stvoreno za Vas! Sve što trebate napraviti je osnovati tim od 2 do 5 članova (9-17 godina), od kojih jedan član mora biti punoljetna osoba koja će imati ulogu kapetana, i prijaviti se na www.moonbots.org do 15.5.2014. Natjecanje je podijeljeno u dvije faze. Prva faza zahtijeva da snimite 3-minutni video u kojem odgovarate na pitanje: „Zašto bi se jednom zauvijek trebali vratiti na Mjesec?".

Pobjednici prve faze će biti 25 izabranih timova koji prelaze na drugu fazu natjecanja i bore se za glavnu nagradu, te će svi oni dobiti LEGO® MINDSTORMS® robotski set, Lego kockice i ostale potrebne materijale kako bi mogli izgraditi svog vlastitog robota/rovera i lunarni pejzaž. Druga faza zahtijeva da osmislite vlastit u misiju na Mjesec u obliku igre gdje se Vaš robot/rover kreće po simuliranoj Mjesečevoj površini te snimite video o tome.

GLAVNA NAGRADA:
- put u Hilo, Havaji, te posjet Pacifičkom internacionalnoj svemirskom centru za istraživanje sustava (engl. Pacific International Space Center for Exploratory Systems - PISCES)
- 1 MATRIX Base set
- 1 3DR rover iz 3D Robotics
- 1 GoPro Hero 3+ Silver Edition kamera (po jedna za svakog člana tima)

 Prilog: POZIV NA NATJEČAJ

 

Facebook page

HROBOS

Hrvatski robotički savez (HROBOS)
Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, Croatia
IBAN: HR6723600001102334324
OIB: 35414990068
Tel: 01 4847 556
Mob: 098 95 73 225
Email:hroboszg@gmail.com

Predsjednik:
dr.sc. Ana Sović Kržić

Tajnik:
Željko Krnjajić
Web:
Željko Krnjajić

HZTK-logo

Stranice HRS koriste kolaćiće za upravljanje autentifikacijom,navigacijom, i ostalim funkcijama. Korištenjem ovih stranica, prihvaćate kolačiće koje stranica pohranjuje na vaše računalo.

Vidi policu privatnosti stranice

Dokumenti EU direktive o e-Privatnosti

Odbili ste kolačiće. Odluku možete promijeniti.

Dopustili ste da kolačići budu pohranjeni na vaše računalo. Ovu odluku možete promijeniti.